Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåshud

Vi möttes nån gång i juni
Vattnet var fortfarande kallt
För kallt för att bada
Men vi gjorde det i alla fall
Det var som is
Men vi värmde varann
Jag kände din kropp
Tätt emot min
Vi gick upp
Upp ur det kalla vattnet
Vi gick åt varsitt håll
Vi vände oss inte om
Vi såg inte varann
Allt som finns kvar
Det är minnen
Minnen av en sommarnatt




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson