Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om vi visste

Det är väl så
Att ingen vet
Vad som ska hända
Vad som har någon mening
Vad som inte är menat
Det som händer, händer
Och vi kan inte ändra på något
Så ångra ingenting
Lev som du vill
Och hoppas
På att nästa dag blir bättre




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-10-21 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson