Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna eller gå

Det som hänt så många gånger
Det händer igen
Som alltid
Kommer det hända igen
Du kommer aldrig få ha någonting kvar
Inget kommer stanna kvar
Inget är självklart
Andra har allt
Somliga har inget
Men vad gör det?
Du har alltid dig själv
Allt kan förändras
Kanske blir du också lycklig en gång
Men du kommer inte hinna
Känna lycka
Det finns inget där framme
Du kommer aldrig dit
Stanna kvar
Eller gå dit




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 140 gånger
Publicerad 2009-10-21 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson