Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRABBARNA LÄNGST BAK

vissa saker sitter

väldigt djupt

många tror att allting

är så lätt

vem bestämmer

vad som är akut?

vem kan alltid

göra allting rätt?

vem har fått ett

facit i sin hand?

vem kan dechiffrera

varje kod?

vem har kartan till

ditt lyckoland?

vem har nåt man inte

fått av nåd?

spända muskler

imponerar stort

starkast triumferar

givetvis

allt det goda som

man sagt och gjort

hur man har parerat

varje kris

machomannens

stolta dominans

slår igenom på

vartenda plan

stålmannen med

alla sina fans

äger monopol på

hela stan

somliga kan aldrig

passa in

i den mosaik som

man har lagt

jag ska alltid

vara på min vakt

mot de människor

som vill ha makt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091022






Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-22 14:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ingen kan göra allt riktigt rätt hela tiden, det finns liksom inte...men nog strävar de flesta åt det hållet.
2009-10-22

  Måna N. Berger
Det gör man klokt i att vara! På sin vakt.
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP