Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkastliga tystnad

Du

Du som ser mig,
vittnar mot mina
löpande avbrott.

Telefonsamtalen

Avlyssnar min andning,
den tunga flåsande
rösten
på andra sidan linjen.

Andra sidan bordet.

Som nu
talar mot sig själv
genom klockans viskningar,
väggens rysningar.

(Djupt i tankarna)

En gång till.

Och tystnaden infogar åter sig själv
bara för att motsträvigt proklamera:

!




Fri vers av Mika Oikarinen
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-10-16 19:02



Bookmark and Share


  madinsane
det finns en del att plocka ut i denna.
som;
'Telefonsamtalen

Avlyssnar min andning,
den tunga flåsande
rösten
på andra sidan linjen'

och

'Som nu
talar mot sig själv
genom klockans viskningar,
väggens rysningar.

(Djupt i tankarna)

En gång till.

Och tystnaden infogar åter sig själv
bara för att motsträvigt proklamera:

!'

ja, det blev nästan allt.. *s*

bra jobbat!
2005-10-24

  nicklas ekström
tystnad tystnad denna eviga motståndare ... denna outtömliga källa till (ja nästan allt) ...
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mika Oikarinen