Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
confused


Så har det hänt igen.

Träffade en
bredaxlad kille
som jag
nu tycker
om.

Typiskt att
jag inte
vågar göra
något åt
saken.

Fantiserar om
F-18 saker
jag vill
göra med
honom.

"Glöm honom,
glöm honom,
hitta någon
annan" säger
min hjärna.

Kan inte
låta bli
att stirra
på honom.

"Du-dunk!
Du-dunk!
Du-dunk!"
säger mitt
hjärta.

"Fan, ta
honom NU
för jag
vill ha
honom! Jag
vill ha
honom! Jag
vill ha
honom!" säger
den våta
djävulen inom
mig.




Fri vers av (h)ärligheten
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(h)ärligheten