Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse när det var grått och lite tungt....


En skriven lapp

Lappen med ett ord

som gjorde mig så glad

imorse var

GODMORGON

en känsla att en arbetskamrat

verkligen bryr sig

091022




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-22 21:20



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Ja, det kan vara det mycket lilla som känns som det mycket stora.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo