Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelhetens skönhet

Glöden falnar
känslan svalnar
men i bakgrunden
brinner kärlekens eld
med livets ständiga flamma
I det alldagliga döljer sig det vackra
upptäcks med en naturlig närvaro i tankars frånvaro....




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-22 22:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"I det alldagliga döljer sig det vackra"
en textrad som jag tar med mig från besöket hos dig - så vacker och så vis
2009-10-30

    ej medlem längre
tycker OM!

men i bakgrunden brinner kärlekens eld
jättefint
2009-10-24

  Mr Lindemann VIP
I tankars frånvaro lyser det dära klart således, de som är det egentliga livet

Men med ett förnuftstyrt samhääle riktar vi in oss på det som är gripbart och sådära tekniskt så
2009-10-24

  Blåbäret
känns så medvetet tryggt och tillitsfullt att luta sig mot, skön läsning
2009-10-24

    ej medlem längre
I meditationsvardagen
i det grå
i det lilla
finns det stora
färgrika

finfint!
2009-10-24

  walborg
otroligt skönt uttryckt just det som jag ofta funderat över och känt i livet.
2009-10-23

  Aciom
mkt bra ! :D
2009-10-23

  livsdans
Ja...mycket enkel och skön!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP