Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå hem själv eller hitta en vän

som fredag
bäst
well
det blir fest
undra vem som tar mest
det kommer gå illa
alla bara trillar
ingen vill va med
det som börja så bra
är blott ett minne kvar
nu är det dags att gå hem
all alone
eller hitta en vän
ingen vill va själv
i denna ensamma
kalla
värld




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson