Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenpölar och hav

vattenpöl
det är du
andra är en brunn
men inte du
du är så lätt
jag ser igenom allt
du vill inget mer
jag vet
men hur ska jag berätta?
snälla
säg det först
du vet inte hur det blir
snälla försök
jag víll
ha dig
inatt




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-23 15:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Fint och då
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson