Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VART TAR LIVET VÄGEN MED DIG?

vart tar livet vägen med dig?

varför flackar din blick?

har du någonting att ge mig

som jag aldrig fick?

vart är du på väg i livet?

är du nöjd med din lott?

bär du koden i bagaget

den jag aldrig fått?

ja, förlåt en vilsen främling

med en märklig bok

om man aldrig vågar fråga

blir man aldrig klok

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/10 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-24 10:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Många är de människor vi möter, många är de frågor som finns där på insidan. Precis så där undrar jag ofta
"vart tar livet vägen med dig?"
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP