Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp inte taget om din smärta, vem blir du då?

om du inte håller i hårt
håller smärtan av minnet mot bröstet
kramar ut all smärta
tills den flödar fritt i ditt blod
kanske det flyger iväg
tar bort en del av dig
en bit som i sin smärta
format dig

håll i smärtan
minnet av det du egentligen borde glömma
för med den försvinner något
det enda du någonsin förstått

låt inte minnet blekna
låt det inte förlora betydelse

hur ska jag kunna leva utan den
en ständig påminnelse om att fortsätta
leva




Fri vers av Har en hjärna att använda
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-24 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Har en hjärna att använda