Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

 




Min glädje sjunger
kaskader av tårar 
Min sorg skrattar
blågnistor åt ett sjukt skämt


Min djupaste glädje
sköter om min svarta
skrikande
sorg, baddar
dess panna, smeker
och nynnar en tröstevisa


Min djupaste sorg
förtöjer min euforiska
glädje vid Jorden, 
och sjunger sin blues


Mina glädjor & sorger
tvättar min själ med kärleks ljus
De tar mej ur rädslorna & sömnen 
in i nykterhets rus.

 




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-24 22:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Kanske är kontrasterna just det väsentliga, tänker jag, när jag läser denna text.
2009-10-25

  Cosmic Johanna
Kontraster är alltid aktuellt,
roligt sammanträffande att få den speglingen här hos dig.

applåder!
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP