Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång :Lullaby

Album :Blood Money




Tom Waits "Godnattvisa"

Solen är röd; månen sprucken

Pappa kommer aldrig tillbaka

Inget är nånsin ditt att behålla

Stäng dina ögon, somna in

Om jag dör innan du vaknar

Gråt då inte, sörj ej

 

Inget är nånsin som det verkar

Klättra stegen till dina drömmar

Om jag dör innan du vaknar

Gråt då inte, sörj ej

Inget är nånsin ditt att behålla

Stäng dina ögon, somna in




Fri vers av Den Gråtande Nihilisten
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Gråtande Nihilisten
Den Gråtande Nihilisten