Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla jag fick igår.....


Bakåt men ändå framåt

Utemöbeln i bersån har
lyfts tillbaka in

Klockans visare vrids
tillbaka en timme

Jag tittar tillbaka på
sommarens underbara
bilder som jag sparat

Trots att det känns
som tiden går bakåt,
så går den ju ändå framåt

jag vänder blad i min almanacka
där förra veckan lämnas bakom mig
och ny vecka väntar

med förväntningar inom mig hur
veckan ska bli

091025




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 10:14



Bookmark and Share


  Christine Sabel
underbara tankar
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo