Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad av dig

Kylig höstmorgon...
Regnet faller
Likt en ängels gråt
Du försvann utan ett ord
Du sa inte ens förlåt

Lämnad
Förtvivlad
Tårar fortsätter rinna
Trodde aldrig
Att just du av alla
Skulle försvinna

Och nu sitter jag här
Ensam
Med alla känslor kvar




Fri vers av T.R.
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-25 10:34



Bookmark and Share


  Louisedottern
Känslan man gärna vill glömma bort. Känslan man kommer vara med om så många gånger. Texten träffade mig. Perfekt avslut.
2010-03-22

    ej medlem längre
tycker OM!
känner en förtvivlan bakom orden
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

T.R.