Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt jag skrev som lästes upp på mitt eget bröllop.




Genom lust och nöd

Genom lust och nöd
må kärlekens glöd
få brinna
Man och kvinna
har allt att vinna
på att ta detta kliv
och förena sina liv
med evighetens symbol
och löften
att vara starka
i både vår och höst
och giva varandra såväl kärlek som tröst...




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-25 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Må allt
gå er väg!

Fint NT!
2009-11-03

  Miss Mod
Det var fint och kul att skriva till sitt eget bröllop.
2009-10-26

  mare VIP
Mycket fin....sparar..
2009-10-26

  Tina-sol
Stort grattis. Jag önskar er all lycka och glädje :)
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP