Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara vad jag kände så här idag....


Utställningar

Att titta in på kategorin utställningar
är en fröjd för ögat

det finns så många vackra bilder att se på

alla som ställer ut bilder har ett budskap
till iakttagaren

bildseendet betyder så mycket för oss poeter

ibland kanske man inte kan sätta ord på
det man känner men har en bra bild så

sätt då in den

under utställningar ska jag nu fortsätta
kika in då många av mina skrivarvänner gärna
ställer ut sina bilder

091025






Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo