Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, ett famlande hopp

Om Du inte fanns, om Du inte fanns,
Var jag fångad i ögat på stormen
Om så bara Du fanns någon annanstans
Kan jag hoppas att livet att tar formen

Om Du bara finns, om Du bara finns
Kan jag hoppas bli del utav livet
Dagar som levande död inte minns
Ej av livet beskrivet

Om Vi aldrig funnit, om Vi aldrig funnit
Om Vi aldrig funnit varandra
Skulle alla de dagar sen dess ha försvunnit
bland dagarna, som alla andra




Fri vers av Knickedick
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick