Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en gång en utmaning att skriva en Limerick om Wollongong, strax utanför Sydney i Australien. Här är resultatet. Undrar just hur en ollonsång låter?


Det var en ekorre från Wollongong (Limerick)

Det var en ekorre ifrån Wollongong,
med ett något begränsat sångomfång.
När han samlade bär,
han sjöng bärkonsert.
och när han samlade ollon; en ollonsång




Bunden vers (Limerick) av Knickedick
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick