Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att jag äntligen kan andas

 

Bara för att jag numera kan andas fritt

kallas jag omnipotent

Bara att jag slutat låtsas vara liten

kallar man mej storhetsvansinnig

När jag nu bryr mej om mej själv

så blir jag stämplad som självupptagen



Bara för att jag börjat ta emot kärlek

så blir jag mer och mer den jag är

Jag är fylld av en nygammal frid

Jag ler och jag älskar igen

Ingenting är någonsin

omöjligt eller för sent.

 




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-26 21:42



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skönt att frigöras så...

dikten har en del av frigörelse kraften i sitt sköte:-)

Varma applåder!
2009-10-30

  Zara VIP
thats it! : ))
det där med kärlek...
nä idag ska jag vara helt okär och inte alls ha en aning om vad det skulle kunna vara för något...Idag behöver jag peace!
2009-10-28

  Suzy med punkterna
Le så mycket du bara kan och njut av det!
2009-10-27

  Lindalou
Och aldrig är folk nöjda... Skönt att du är det i alla fall.
2009-10-26

  etthjärtaäralltidrött
Fortsätt med det!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP