Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

Peter Pan och Sidensoldater

skyddar mitt hjärta från gravitationen

skyddar mina knän mot blåmärken och skrubbsår

fyller hålen i min själ med fläderblommor

Stjärnor i deras händer

bildar drivor på mina kala axlar

glitter

och grått blir till silver

Men landet ingenstans

är inte alls som i sagan




Fri vers av popsong
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-10-26 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

popsong
popsong