Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till tävlingen


Stegen utanför

Jag minns hur stegen utanför mitt barndoms hus stod
lutad mot väggen så inbjudande att försöka nå överst.

Tolv stegpinnar och jag som var så otroligt höjdrädd.

Men så plötsligt en dag hördes en duns utanför huset, stegen hade
ramlat omkull, det var då allt förändrades för mig.

Jag fick en kronisk tarmsjukdom med allt vad detta medförde. Ett stort svart hål med långvarig sjukskrivning och att försöka acceptera förändringen som
skett.

Nu idag står stegen upprätt igen men för mig med bara fem steg

INTE HA FÖR HÖGA KRAV.




Prosa (100-ordare) av sajo
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-10-27 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo