Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din midjas kurva

Jag är straight, jag lovar.
Inte bi, absolut inte homosexuell!

Men du är så fin.
Du faschinerar mig,
Dina läppar är så mörkrosa

Välformade

och de kysser bra...


Jag drömmer om din midjas kurva,
din ljusa hud
och dina kattögon.

Den där kurvan kan göra mig galen


Vi har gjort saker
Du och jag.

Det var fint,
speciellt.

Vått,

och salt.


Jag blev fnittrig.
Jag är väl inte sån?
Gör jag sånt här,
Gillar jag det?

Tydligen.

Om det är med dig.




Fri vers (Fri form) av Virvlande
Läst 709 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-27 21:31



Bookmark and Share


  LePenseur
Härlig =)
Och ja, en midjas kurva kan göra underliga saker med folks huvuden... i alla fall med mitt ;) Men ja, är man man är det ju inte så underligt.
2009-10-27

  Holgerhuva
Fin, gulligt att diskutera med sig själv :) Mysig och spännande ;)
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande