Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att andas (rim)

Hur gick det till
inte för att jag inte vill
Jag blev lite förvånad
Vi har ju bara umgåtts en månad
Plötsligt kysstes vi
i min säng som vi låg i

Våra blickar möttes och vi log
när du kysste mig kunde jag inte få nog
Jag är för blyg för att ta stora steg
ursäkta, om du tycker att jag är feg.
Du är så fin, nästan alldeles för bra
Men jag vet att det bara är dig jag vill ha

Det är en klyscha, det har sagts förut
Men du gör mig hel, mina känslor har inget slut

När du kysste min hals blev allting svart
Jag försvann någonstans, jag vet inte vart
men det var varmt där, och det stack
små pilar av välbehag, tack
för att du finns och är hos mig
Jag är så förälskad i dig


Du har säkert märkt att jag inte håller fingrarna i styr
Hela din närvaro gör mig så otroligt yr
Kan inte låta bli, måste få röra
vid din hud, kyssa din mun och viska i ditt öra

Ibland när vi ska sova får jag svårt att andas
Jag blir ivrig och tankar och känslor blandas:
Jag vill, vill du? kyss mig igen! Hur långt får jag gå?
Måste känna lite till, snälla kyss mig mer! Varför blir det så?

Du gör mig galen, men jag vet inte hur du bär dig åt
Jag vet inte vart jag ska ta vägen, förlåt
om jag verkar vilsen på något sätt,
men det är tack vare dig som jag kommit rätt





Bunden vers (Rim) av Virvlande
Läst 806 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-10 15:22



Bookmark and Share


  Holgerhuva
Fan vad underbar du är! Du skriver så att jag inte vet vad som händer när jag läser. :D Älskar det!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande