Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forcera - Förvandla.

Raderad, stelfrusen;

andas ner mot asfalten
och spänner mitt Sinne
Kropp
Själ

och återvänder till Ensamheten.

Förvillad;
Hur åldras du? Var leder dig dagarna?

mot drömmen; över vägar?
Genom Det Stora Landet?

Forcerar; Bryter

försakar allt jag byggt upp, förvillad i Synen

Raseriet; mot
ovisshet
ängslan
och ofullbordan.

Vandrar vidare; förvandlad
väntar på Framtiden

vars känsla jag nu bär
men förtvivlat Saknar

Du är med mig
men förlorar mitt ansikte,

när jag vänder mig mot framtiden
Med dig; utan dig

min Passion
min enda Sanning.




Fri vers av Tyra
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 22:26



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Mycket mycket bra, igenkänn. Smärsamt.
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tyra
Tyra