Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här ingår inte i tävlingen men det kom ord till mig igår....


Förändring

Att skriva hundra ord om förändring är
verkligen inte lätt.

När jag tänker efter ett tag så lär man sig
något nytt varje dag som leder till förändring.

Vid mitt fönster kan jag följa årstidernas förändring
det är då jag inser att hela världen förändras varje dag,
någon ny ledare tar över makten samtidigt som att hela
ens liv är en förändring.

091028




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo