Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna tid hör man dessa


Välbekant ljud

dubbdäck mot asfalt

vinterväglag väntar

sommardäcken vilar ut

091028




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo