Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt tillängnade jag min bästa vän, Signe som avled 2005 i ålder av 103 år! *Henns styrka var min livskraft*


När tiden sprang ifrån mig..

Om man kunde vrida tillbaka tiden och ta vara på den, Förlåta sig själv för det man inte gjort. Lära sig älska varje minut ut av sitt liv, då skulle jag gör det.

Jag skulle vrida tiden tillbaka då du fanns här vid min sida och gjorde min vardag ljusare.
Stunder jag tog förgivet att vi hade, skulle jag älska fullt ut och verkligen fånga ögonblicket! Bara en liten sådan sak göra att jag tar vara på en massa tid jag inte fick med dig . För jag glömde dig!

Att jag glömde dig och bara tog för givet att du fanns kan jag aldrig förlåta mig själv för! Sedan när du försvann från jordelivet, förstod jag att tid är det dyrbaraste här på jorden och att jag kasta bort den.

Idag vill jag ha dig här vid min sida och älska varje minut jag får med dig! Men jag vet att den tiden är förbi. Jag skulle tagit reda på tiden och älskat den då!

Min kärlek till dig Signe kommer alltid vara det samma, även fast du kanske inte finns här på platts hos mig. Men du finns alltid i mitt hjärta och så länge du finns där så lever du kvar!

Om man kunnat vrida tillbaka tiden och ta vara på den igen och förlåta sig själv för det man gjort. Skulle jag göra det. Men tiden hann före mig och du flög iväg .
Jag vet att du hör det jag säger och tänker. Och det är aldrig för sent att be om förlåtelse och jag vet att du förstår den!

Du är alltid älskad, nu och för alltid!




Fri vers (Fri form) av EweLinaH
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EweLinaH
EweLinaH