Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stanna till en stund och bara ta in alla underbara höstljud


Ljud i höstens tid

Löven under mina fötter frasar

Ishinnan på vattenpölen krasar

Regnet som skvalar i stupröret

En talgoxe knackar på fönstret

Lätet av en braskamin i Oktobermörkret

Ljudet av hur någon dricker en varm kopp choklad
i den gråkalla dagen

Vingslag i skyn på väg mot den varma södern

091028








Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo