Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker att koppla av en stund varje dag


Dagens samhälle

Det surrar i mobiltelefonen

Vanliga telefonen ringer

En tv står på och vi blir överösta med
reklam

En radio står på med musik

varje dag är det så här

men ofta söker jag tystnaden har jag märkt

besöker stranden och tittar ut över vattnet

slår av teven en stund

stänger av mobiltelefonen ett tag

sitter vid köksfönstret och tittar ut på våra
småfåglar

sätter mig ned tillrätta och läser i en bok

försöker att bara vara och känna efter var
någonstans lugnet finns

det är det bara jag och du som vet

091028




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-10-28 21:35



Bookmark and Share


  Trädflickan
Vi behöver vila från alla dessa ljud som vi omges. Det är så vilsamt att bara vara i tystnaden ibland.
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo