Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


en gång i veckan

handbojorna går i lås
det karakteristiska klickandet
min frihet som spårlöst försvinner
för några ögonblick

och visst är det något med att ligga
fast
vid sänggaveln
och släppa kontrollen för några ögonblick

en orkester av kött och blod
min kropp som ett slagverk
när hon går lös på mig

då sker allt för henne




Fri vers av BaraOrd
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-29 03:36



Bookmark and Share


    leelee
Riktigt, riktigt, riktigt bra!
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd