Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här trots jag är vuxen så har vi nog barnasinnet kvar


Höstlöv

hopräfsad lövhög

fötter landar färgglatt

barnasinnet ännu kvar

091029




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-29 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo