Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en resa som kallas livet

Han samlar minnen som han hänger i gardinstänger
de vrider och vänder sig i vinden
likt löven som faller från träden, eller tårar som rullar längs kinden

Och även om jag hör hans läppar tala
berätta om hur bra det går
förklarar hans ögon mycket mer sanningsenligt, hur han egentligen mår

Jag önskar jag kunde hjälpa
för det är ingen otäck syn det han döljer inuti
och fast många gott och väl är medvetna om det fortsätter de ändå med sin idioti

Jag är på andra sidan jorden nu,
samlar nya, andra minnen
Men trots det finns hans existens alltid närvarande i mina sinnen

Och en vacker dag kanske vi åter lever i symbios
men jag har aldrig förstått någon och ingen förstår mig nu




inte ens du





Bunden vers (Rim) av Jeny
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-30 01:00



Bookmark and Share


    annaaaa
jävligt bra slut.

"Jag är på andra sidan jorden nu,
samlar nya, andra minnen
Men trots det finns hans existens alltid närvarande i mina sinnen

Och en vacker dag kanske vi åter lever i symbios
men jag har aldrig förstått någon och ingen förstår mig nu




inte ens du"


brabrabra!
2009-11-02

  Anaa
Det har alltså snart gått två dagar sen du skrev den här.
Jag missade den i två dagar. Väntade i två dagar för mycket.

Jenny, åh!
jag förstår dig nu. och kom hem så ska jag visa dig!
2009-11-01

  Patrik Englund VIP
väldigt skickligt skriven och avslutningen är jättebraaaaaaaa.
2009-10-30

    tehdog
Det här är väldigt bra. Väldigt väldigt bra. Har alltid haft en obekväm böjelse för reviderande alster som det här, men det förändrar inte det faktum att det här är väldigt väldigt bra.
Rytmen är strålande, vilket förstås går hand i hand med rimmen.
Den berör mycket, vilket gör att den inte kan låta bli att beröra. Väldigt bra Jenny, och naturligtvis det bästa du skrivit.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig