Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


jag är tolv år och klarar vad som helst



Skrubbsår på knäna i villaförortens idyll
Solen i ögonen och jag klarar av vad som helst
Jag kan bli vad jag vill
Framtiden känns så fjärran

Jag är femton år och älskad
Hon var egentligen för fin för mig
Men jag kan få vem jag vill
Det finns inga gränser
Framtiden ligger så lång bort

Jag är nitton år och bipolär
men fortfarande femton år i sinnet
mina betyg tar mig ingenvart
Det är nu jag asfalterar min framtid
Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor
Framtiden knackar på dörren

(framtiden slår in dörren
och jag flyr)




Fri vers av BaraOrd
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 01:40



Bookmark and Share


  mjuk
Vilken jättebra text. Jag tror många kan känna igen sig i denna.
Tummen upp :))
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd