Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


jag vill knulla under stjärnorna inatt

tjenis penis
du ser bra ut och jag har ord som kan få dig på fall
jag kan läsa upp samma dikt som för alla andra, dra storyn om hur stjärnorna förr i tiden sades vara hål i slöjan runt jorden, genom vilka man kan se himmelen
jag har massa bra trick när jag är kåt
och fastän allt bara är skitsnack
så brukar jag få som jag vill

ska vi släppa maskerna för ett ögonblick och vara oss själva
kan vi låta bli att prata, låta bli att sabba nuet
kan vi bara klä av oss nakna och låta våra kroppar sköta snacket

jag vet att du aldrig gör så här, jag vet att du vet bättre
jag vet att du inte vet att du egentligen är för snygg för mig
men jag lovar att inget säga

du är smart och jag har läst dina ord och du har ögnat igenom mina
vi bor på samma ort i samma stund

så kan vi inte bara knulla under stjärnorna i natt?




Fri vers av BaraOrd
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 02:41



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
gillar hur du skriver. du gör det bra. man vill liksom fortsätta. och det är bra från början till slutet.
2009-12-22

  kaptenen
hihi på något sätt vill jag ju att dethär ska vara jag! :D vet inte vad det är jag gillar med dikten (är småfull och avklädd min pikachudräkt så..) men något är det!
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd