Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken kö det var på vårdcentralen igår då jag fick min spruta....


Vaccinationskö

Det var igår på radion som
det helt plötsligt hördes om
hur Leksands hockeylag fått
gått före i den långa vaccinationskön

stora rubriker i tidningen inte undra på
att det skapar en debatt

det är då mina tankar går till
sjukvården då är det som vanligt


blir det något fel på en idrottsman eller
en av våra politiker då blir de undersökta
i förtur och helst också först i operationskön

vi som är sjuka vi får vara så goda att vänta
och vänta och väääänta........

det är så det är och blir det någonsin bättre?

091030







Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 08:03



Bookmark and Share


  Engelskanörden
Förmodligen inte. Men varför? Håller med dig.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo