Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord som kom i duschen idag


Den stundande helgen

Tusentals ljus så vackert lyser

inom mig jag fryser

ljuslågan fladdrar i vinden

känner hur tårar rinner nedför kinden

Halloween gör de reklam om men jag drar

mig tillbaka en stund för att bara vara samtidigt som

jag tänker på dom som överallt på vår jord har det så

svårt och lider i dessa bistra tider

091030




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 09:29



Bookmark and Share


  Syrsan
Vackra tankar som jag gärna delar med dig. Vill inte störas av Halloween denhär helgen. Den är för mig en stilla helg i eftertanke och minnen.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo