Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sättet att ställa upp texten på är 2-1-3 rader... jag vet inte om det måttet fanns förut men nu finns det i vilket fall. Bidraget tävlar inte i någon annan gren än att få ett minimum av musklick på titeln. Inspirerad av mare's text om att allt har sin tid


Något litet om uttryck




Jag vet inte riktigt
vad som menas med uttryck som

'allt har sin tid'

ändå använder jag flitigt sådana uttryck
man kan undra över
vad det är ett uttryck för?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP