Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterfrukt

Vem har inte
smakat nederlagets bittra frukt
Jag är blott en stämma i din banesång
Ett trasigt hjärta
kan man inte laga med silvertejp
En obetydlig gråsugga
som du trampade på
och sedan arrogant skrapade av med ena skon
De skrikande rösterna
i huvudet vilar inte
De frodas
Njuter av ångesten
Det betyder ingenting
Tårarna syns inte
i det pågående regnet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta