Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två krigare

Skuggorna växte sig större i det flammande ljuset
Det var två krigare som kommit för att värma sig
Ärren var snövita på deras kinder
Blickarna var hårda efter allt hemskt de sett
Mänsklighetens sämsta sidor hade blottats
Inte bara på slagfälten...
Verkligheten var skrämmande men ärlig
Rak utan omvägar
Lögner däremot slingrade sig
och spred gift...
De två krigarna undrade när allt skulle rämna?
Godheten hade ännu inte försvunnit
De kunde ana den i mörkret
I dimmorna...
De var inte redo att ge upp än




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-30 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Godheten är en illusion.
I alla fall den mänskliga.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta