Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

Randiga kinder

Långa ögonfransar
vilar mot min kind
Bröstkorgar skakar
Häver sig upp och ner
Vrids ut och in
Skruvade andetag
Drar sig ner i lungorna
Smärtfulla ljud
Plågsamt långsamma läten

Skakar en hel värld




Fri vers (Fri form) av Vanligt unik
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 13:53



Bookmark and Share


    eva m h
Känns
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Vanligt unik
Vanligt unik