Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOTORVÄGSSOL

solen jag ser blir en motorvägssol

i drömmen jag bär

kattan vid ratten är vacker och vild

och jag vågar vara kär

"decoyed" med jolt på behaglig volym

vi susar fram i acceptabel fart

jag i min svartaste gåbortskostym

och hon är snyggare än jennifer hart

 

 

rivstart i gävle, det sprutade grus

och alla skakade på skallen åt oss

framåt, kamrat, vi är fyllda med bus

vill inte stanna och fortsätta slåss

vi följer flyttfågelplogen i dag

vi följer längtan i nedkylda bröst

ibland tror jag anfall är bästa försvar

så till attack nu mot kyla och höst!

 

 

vi är tillbaka

när det knoppas i maj

med nya uppslag

och inspiration

det räcker med två

om man vill ha ett partaj

två revoltörer

med samma vision

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091030





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-30 15:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vilket flyt du har i orden, härligt!!
2009-10-30

  Mats Henricson
18 läsare är ju skandalöst när "Kung Rim" ännu en gång låter sina gyllene ord flöda över denna sida ! Bokmärker !
2009-10-30

    Tea Alex
Ja det räcker med två!
2009-10-30

  oMareld
Finfint!!
2009-10-30

  Måna N. Berger
Härlig revolt mot novembermörkrets hotande front! Uppfriskande! Vi ses i maj :)
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP