Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten spelar

Hästens dansande steg
i gryningsdimman
ugglans gråt varnar
ett lugn före den nalkande stormen
vargarna leder dig rätt
månen är violett
och älvorna lockar dig med bär
fåglarna flyr
vad du än gör
låt de inte förleda dig
vandra inte med mörker
i ditt hjärta
det dräper liv
mer än du anar
du är skapad
för ett storartat öde
poeten spelar
tills drömmarna hittar hem




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta