Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omodern

längtan öppnar dörrar
till nya rum
där bara jag bor

där det fria i mig
får vingar vind
och färg

att gå dit
eller stanna kvar

att lämna allt
är modernt

men där står du
och behöver mig









Fri vers av Kristina Grahn
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 23:45



Bookmark and Share


  arie
"där det fria i mig
får vingar vind
och färg"

jag återkommer till denna dikt
samt dina andra

kram
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Grahn
Kristina Grahn

Senast publicerade
Omodern
kaffe
* Se alla