Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas ljus

Minnenas ljus
Drömmen som går i kras
Du som rör vid mig
äcklande
blå ögon blickar ned
på mig
svart långt hår
likblek hud som smeker
min trötta kropp
dina likgiltiga ord
förtrollar ändå mig
du och jag
vi är väl inte dåliga ändå
vi är främlingar
och bekanta
på samma gång




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-31 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta