Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Anne Rices vampyrvärld.


Vampyrernas teater

Mina damer
och herrar
inta era platser
och låt mig ta er
till en värld
svart som sammet
vi smakar
era röda drycker
som ni har gömt
under all lager av hud
låt er förföras av rovdjurshungern
här är vi alla offer
av olika begär

vi vill lära oss
om er dödlighet
hur ni uttrycker alla känslor
med en intensivitet
som förbryllar
ni måste förstå
att som odödlig i flera sekel
har vi förlorat förmågan
att gestalta detta
sekel känns som år
år känns som dagar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-31 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta