Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indien, första brevet

Han lämnade festen med MaryJane, flickan utan ansikte

Kände smaken av deras kyssar på hans läppar,
inte förvånad men överrumplad
Du, rösten bakom luggen
sa när svett blandade sig med parfym i kläderna

Det kallas för kärlek.




Fri vers av J. Lundbäck
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-10-17 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. Lundbäck

Senast publicerade
Indien, första brevet
* Se alla