Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varuhuset






När du tar dig dit för att prova möbler, soffor o sängar o sånt. Då passar du kanske på att äta där. Då kommer du till matsalen, köar en kvart eller nåt och så ber du om att få en het potatis eller två till den gravade laxen. Då får du ljummen eller rent av kall potatis. Men låt dig inte nöja med det. Säg bara att på stadshotellet, där serverar de minsann varm potatis och inte nån rälig skit som har fått ligga och bli ljummen och det här varuhuset är ju mycket mera känt än stadshotellet. Så nog borde de kunna prestera. En annan sak. Om du till rätten du beställt inte får dricka också så ta vatten. Gå och sätt dig och smyg sedan tillbaka och häll i valfri dryck i glaset sedan du hällt ur eller rent av druckit ur vattnet. Det är ju gratis påfyllning i all oändlighet. Ingen kan ju hålla koll på vad just du haft i ditt glas innan.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 10:38



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ska komma detta ihåg -
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP