Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kan det kännas i bland:(


Dikt

Flickan sitter på bänken å gråter,
hör hur hjärtat dunkar å låter.
Den lilla flickan älskar att drömma,
men kyssen hon längtat efetr är bara att
glömma..
Hon tänker att ett liv inte är värt att
leva utan dig,
Men hon måste sluta skära sig..
Flickan på bänken finns nu inte mer,
För dom som hatade henne bara blev fler.




Fri vers av EmPa
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-10-17 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmPa
EmPa